BUG IN TURNUL DEMONILOR
2 participanți
Pagina 1 din 1
BUG IN TURNUL DEMONILOR
ce se intampla cu DT-ul??de 3 ori mi sa intamplat,ajung la etajul 9(reper)DAR CAMERA ESTE GOALA,SI NU AM FOLOSIT CALU,MI SA INTAMPLAT ODATA SINGUR ERAM,A DOUA OARA ERAM 2,A TREIA OARA ERAM 3 playeri......LAMURITI-MA CARE E PROBLEMA SI CAND SE REZOLVA ,AM NEVOIE SA BAT MOARTEA SA PICE SEMIOM
MULTUMESC DE INTELEGERE!![i]
madutzuxxl- Mesaje : 9
Data de înscriere : 31/01/2013
Re: BUG IN TURNUL DEMONILOR
madutzuxxl a scris: ce se intampla cu DT-ul??de 3 ori mi sa intamplat,ajung la etajul 9(reper)DAR CAMERA ESTE GOALA,SI NU AM FOLOSIT CALU,MI SA INTAMPLAT ODATA SINGUR ERAM,A DOUA OARA ERAM 2,A TREIA OARA ERAM 3 playeri......LAMURITI-MA CARE E PROBLEMA SI CAND SE REZOLVA ,AM NEVOIE SA BAT MOARTEA SA PICE SEMIOM
Ai facut totul ca la carte? sunt care au facut si nu au intalnit acest bug
CU RESPECT PT TN MAN.DAR MA JOC METIN DE 6 ANI,DECI LOGIC CA NU E PRIMA DATA CAND FAC DT,PRIMA DATA CAND LAM FACUT A DAT MOARTEA,PE URMA ....PAUZA... BUG(PE SV ASTA)
si eu am facut cu inca 2 playeri si nu am intalnit bugulmadutzuxxl a scris:CU RESPECT PT TN MAN.DAR MA JOC METIN DE 6 ANI,DECI LOGIC CA NU E PRIMA DATA CAND FAC DT,PRIMA DATA CAND LAM FACUT A DAT MOARTEA,PE URMA ....PAUZA... BUG(PE SV ASTA)
pai si cum ramane?fac dt in continuare degeaba,adica nul mai fac deloc?ca nu mai lamurit...gresesc eu cu ceva,sau nu fac bn ceva...Admin a scris:si eu am facut cu inca 2 playeri si nu am intalnit bugulmadutzuxxl a scris:CU RESPECT PT TN MAN.DAR MA JOC METIN DE 6 ANI,DECI LOGIC CA NU E PRIMA DATA CAND FAC DT,PRIMA DATA CAND LAM FACUT A DAT MOARTEA,PE URMA ....PAUZA... BUG(PE SV ASTA)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum