injuraturi IngerPierdut
2 participanți
Pagina 1 din 1
injuraturi IngerPierdut
M-a facut vaca de mai multe ori dar nu am decat 1 exemplu. In rest m-a mai injurat si tot timpu injura.
Nu stiu daca nu se vad imaginile, oricum nu mai postez pe forum va complicati asa de rau in loc sa fiti logici si normali cu un mail. E foarte complicat pt chestia asta si invatati sa fiti organizati. E foarte enervant si oricum nu m-a ajutat nimeni. Nici nu o sa-mi mai pese doar de imaginile astea pentru ca chiar trebuie sa le vada un staff. Cand o sa invatati sa fiti normali si logici, nu tembeli o sa mai raportez. Va las sa realizati singuri.
Nu stiu daca nu se vad imaginile, oricum nu mai postez pe forum va complicati asa de rau in loc sa fiti logici si normali cu un mail. E foarte complicat pt chestia asta si invatati sa fiti organizati. E foarte enervant si oricum nu m-a ajutat nimeni. Nici nu o sa-mi mai pese doar de imaginile astea pentru ca chiar trebuie sa le vada un staff. Cand o sa invatati sa fiti normali si logici, nu tembeli o sa mai raportez. Va las sa realizati singuri.
GreenManForestLady- Mesaje : 6
Data de înscriere : 14/12/2012
Re: injuraturi IngerPierdut
Unu la mana.. Acest metin are forum ca toate altele ca ASA E NORMAL!.. 2 la mana.. e foarte simplu sa postezi o imagine.. (De unde scrii tu mesaj pentru forum ai undeva sus o bara cu instrumente sa ii zic asa.. ei bn de acolo alegi tot ce vrei.. ai acolo optiunea "Gazduieste o imagine" o alegi din al tau pc si ii dai un "TRIMITE" iar de acolo alegi doar codul de la imagine.. o copiere si o lipire stie toata lumea sa faca). 3 La mana nu se spun INSULTELE ci lasi doar dovada.. nu intereseaza pe nimeni ce vocabular "elevat" ai.. bineinteles "elevat" cu ghilimelele de rigoare.. pe acest forum se pastreaza LIMITA BUNULUI SIMT. Aa.. si apropo.. "normal si logici".. asta e NORMALITATE. Si fiecare dovada care se posteaza aici, si este vazuta de un admin sau moderator, se aplica si in joc. By MaryGreenManForestLady a scris:M-a facut vaca de mai multe ori dar nu am decat 1 exemplu. In rest m-a mai injurat si tot timpu injura.
nu merge, spune ca doar dupa 7 zile, oricum e complicat si tu zici ca e normal, si e in general, dar e un normal rau in loc sa faci un normal bun tu copiezi. ma doare in cot oricum :-j nu sunt milog dupa un joc doar am vrut sa ajut dar nu e srv meu oricum
Daca nu poti aprecia un lucru facut cap-coada nu e vina noastra a Staff'ului.. Copiem? Nu cred. Toate serverele serioase au un FORUM al lor..GreenManForestLady a scris:nu merge, spune ca doar dupa 7 zile, oricum e complicat si tu zici ca e normal, si e in general, dar e un normal rau in loc sa faci un normal bun tu copiezi. ma doare in cot oricum :-j nu sunt milog dupa un joc doar am vrut sa ajut dar nu e srv meu oricum
Dar asta e romanul nu apreciaza munca bine facuta.. Lumea cauta server SERIOS iar pe Unic asta e!
T.C
m-ai facut sa rad, poti avea forum, dar si un mail pt ca mie nu imi merge sa postez o imagine si nimeni nu ma ajuta, dar cum zici tu de romani, eu sper sa moara toti romanii, pt ca ii urasc, si din pacate m-am bagat pe un srv romanesc ceea ce nu ar fi trebuit sa fac
Urasti romanu?? Te urasti pe tine:).. si apropo daca ai fi citit mai sus ti-am explicat tot ce trebuie facut. Acum.. posteaza doar legat de metin.. si probleme ce sunt intalniteGreenManForestLady a scris:m-ai facut sa rad, poti avea forum, dar si un mail pt ca mie nu imi merge sa postez o imagine si nimeni nu ma ajuta, dar cum zici tu de romani, eu sper sa moara toti romanii, pt ca ii urasc, si din pacate m-am bagat pe un srv romanesc ceea ce nu ar fi trebuit sa fac
mi-ai explicat, tot nu merge + nu ma urasc pe mine nu stiu de unde ma cunosti tu.. ciudat :-?
Sa nu facem un chat aici. Luam legatura pe jocGreenManForestLady a scris:mi-ai explicat, tot nu merge + nu ma urasc pe mine nu stiu de unde ma cunosti tu.. ciudat :-?
ok,da-mi mailul jocului pls
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum