o propunere
5 participanți
Pagina 1 din 1
o propunere
Sunt caracterul R3ping si as dori sa va propun ceva.Puteti scoate roua si sa bagati pe pose 30%rez la magie si hp de la ea ar putea fi mai interesant si sura pe BM ar avea mai multe sanse
reflex09- Mesaje : 4
Data de înscriere : 12/12/2012
Mi se pare buna idea :)
Este ok ce spune r3ping...mi se pare o propunere buna
David16Benjamin- Mesaje : 5
Re: o propunere
da se rezolva.. si cred ca ai dreptate.. ca sa aiba sura sansa o sa scoatem roua.. sa nu mai fie problemereflex09 a scris:Sunt caracterul R3ping si as dori sa va propun ceva.Puteti scoate roua si sa bagati pe pose 30%rez la magie si hp de la ea ar putea fi mai interesant si sura pe BM ar avea mai multe sanse
:-bd
Admin a scris:da se rezolva.. si cred ca ai dreptate.. ca sa aiba sura sansa o sa scoatem roua.. sa nu mai fie problemereflex09 a scris:Sunt caracterul R3ping si as dori sa va propun ceva.Puteti scoate roua si sa bagati pe pose 30%rez la magie si hp de la ea ar putea fi mai interesant si sura pe BM ar avea mai multe sanse
Si mai e si faza ca pierdem timp prin a face roua ) deci mai sunt si alte avantage
David16Benjamin- Mesaje : 5
roua
Pe cand se scoate roua?
rugzi- Mesaje : 7
Data de înscriere : 18/12/2012
Varsta : 37
Localizare : Galati
multumesc
Mary iti multumesc ca "ai scos roua" "bugu la apa mong" si te miri de ce injur toata ziua frumos dom'le dau cu sfanta cu 30 sura 3k fain tare sami bag.... O sa iti multumesc ptr urmatoarele ore de mute ca vor ffi;)
reflex09- Mesaje : 4
Roua e scoasa.reflex09 a scris:Sunt caracterul R3ping si as dori sa va propun ceva.Puteti scoate roua si sa bagati pe pose 30%rez la magie si hp de la ea ar putea fi mai interesant si sura pe BM ar avea mai multe sanse
Salut
De ce sa fie sura in avantaj?va dati seama k asa un razboinic are sub 50% sanse sa bata un sura,la ninja ar fi in jur de 65% k are otrava,si dak e pe arc poate mai mari, si raman samanii cu sansele cele mai mari k au skiluri magice si sunt aproape duble fata de un razboinic...SI IN CAZUL ASTA,HAI SA NE FACEM TOATA LUMEA SURA. Unde mai e sv ala CLASIC unde toate caracterele sa aiba sanse egale diferenta fiind facuta doar de experienta de joc,mai exact bonusurile dupa iteme.CAND MODIFICATI JOCUL,TINE-TI CONT SA RAMANA ECHILIBRAT...IN situatia de fata eu cred k ar fi egalitate fata de ninja si razboinic sar face urmatoarele modificari: pe cutitele de 80 ninja +10 DEX sa faca parte din bonusul armei inafara de cele adaugate,la +1 - 2 dex...la +2 - 3 dex...la +3 - 4 dex .....tot asa pana la +9 - 10 dex,
si pentru razboinic bonusurile care pica pe arma si scut cu TARIE ,in loc de cat e acum maxim Putere +12% sa fie +15% Putere,iar restul ramanand normal cu +12(INT,DEX,VIT) si pe cerceii care evolueaza din lacrima cer sa de-a la +9 Putere +16%...asta ar aduce echilibru intre caractere.dak nu,stergeti caracterele ninja si war ca le-ati facut foarte slabe,in special caracteru de war(e cel mai slab) avantajand sura,
si pentru razboinic bonusurile care pica pe arma si scut cu TARIE ,in loc de cat e acum maxim Putere +12% sa fie +15% Putere,iar restul ramanand normal cu +12(INT,DEX,VIT) si pe cerceii care evolueaza din lacrima cer sa de-a la +9 Putere +16%...asta ar aduce echilibru intre caractere.dak nu,stergeti caracterele ninja si war ca le-ati facut foarte slabe,in special caracteru de war(e cel mai slab) avantajand sura,
madutzuxxl- Mesaje : 9
Data de înscriere : 31/01/2013
madutzuxxl a scris:De ce sa fie sura in avantaj?va dati seama k asa un razboinic are sub 50% sanse sa bata un sura,la ninja ar fi in jur de 65% k are otrava,si dak e pe arc poate mai mari, si raman samanii cu sansele cele mai mari k au skiluri magice si sunt aproape duble fata de un razboinic...SI IN CAZUL ASTA,HAI SA NE FACEM TOATA LUMEA SURA. Unde mai e sv ala CLASIC unde toate caracterele sa aiba sanse egale diferenta fiind facuta doar de experienta de joc,mai exact bonusurile dupa iteme.CAND MODIFICATI JOCUL,TINE-TI CONT SA RAMANA ECHILIBRAT...IN situatia de fata eu cred k ar fi egalitate fata de ninja si razboinic sar face urmatoarele modificari: pe cutitele de 80 ninja +10 DEX sa faca parte din bonusul armei inafara de cele adaugate,la +1 - 2 dex...la +2 - 3 dex...la +3 - 4 dex .....tot asa pana la +9 - 10 dex,
Eu asta explicasem si cand a fost vorba de scos roua. Dar roua daca nu mai e la magazine nu inseamna ca nu puteti face rost de ea. De ea puteti face rost din misiunile Biologului.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum