Metin2Bisc
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Va rog DE BAN

3 participanți

In jos

Va rog DE BAN Empty Va rog DE BAN

Mesaj  Neymar Dum Noi 25, 2012 4:16 am

Am luat ban pe contul Neymar...Sad .. Povestea a fost cam asa...
sad boy (sura) .. A luat un king de la [GA]Onur .. Si apoi a pus NEGOTUL pe mine cu kingul acela..eu jucam de 2 zile.. nu stiam ca kingul e alui Onur avea 150% ninja 150% warr. Credeam ca e modul lui DIN DONATIE..Jucam de 2 zile nu prea stiam .. Sad .. SI am luat ban din cauza lui .. Va rog frumos sa-mi debanati contul..Nu stiam ca e al lui Onur..nu se mai intampla ..va rog :o3

Neymar

Data de înscriere : 25/11/2012

Sus In jos

Va rog DE BAN Empty Re: Va rog DE BAN

Mesaj  Admin Dum Noi 25, 2012 7:58 am

Neymar a scris:Am luat ban pe contul Neymar...Sad .. Povestea a fost cam asa...
sad boy (sura) .. A luat un king de la [GA]Onur .. Si apoi a pus NEGOTUL pe mine cu kingul acela..eu jucam de 2 zile.. nu stiam ca kingul e alui Onur avea 150% ninja 150% warr. Credeam ca e modul lui DIN DONATIE..Jucam de 2 zile nu prea stiam .. Sad .. SI am luat ban din cauza lui .. Va rog frumos sa-mi debanati contul..Nu stiam ca e al lui Onur..nu se mai intampla ..va rog :o3

se respinge.. [GA]Onur deja zisese de king pe striga.. deja se stia de disparitia lui.. daca stiai ca luasesi king.. si cu asa bonusuri.. trebuia sa anunti Staff-ul.. pentru orice eventualitate.. imi pare rau.. nu avem ce face
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 22/11/2012

https://unicmt2.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  Neymar Dum Noi 25, 2012 7:59 am

Eu eram la masa mane..ti-am spus ca nu prea stiu sa joc:| .. Nu crezi ca mai merit o sansa? te rog frumos..macar itemele..am muncit la ele Neutral .. Eu nici nu stiam ce se intampla.. Va implor inca o sansa..Am muncit mult pentru level si iteme.Sad

Neymar

Sus In jos

Mesaj  Admin Dum Noi 25, 2012 8:00 am

Neymar a scris:Eu eram la masa mane..ti-am spus ca nu prea stiu sa joc:| .. Nu crezi ca mai merit o sansa? te rog frumos..macar itemele..am muncit la ele Neutral .. Eu nici nu stiam ce se intampla.. Va implor inca o sansa..Am muncit mult pentru level si iteme.Sad

Erai la masa zici?.. De ce radeai pe striga cand [GA]Onur anuntase de acel king?
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Neymar Dum Noi 25, 2012 8:03 am

Nu stiu ce tot vorbiti ..EU NU SUNT sadboy ( cel care mi-a dat kingul) VERIFICATI IP si lamuriti-va odata:| . Eu am primit KINGUL DE LA EL SI NU STIAM CE SA FAC CU EL ! .

Neymar

Sus In jos

Mesaj  Admin Dum Noi 25, 2012 8:05 am

Neymar a scris:Nu stiu ce tot vorbiti ..EU NU SUNT sadboy ( cel care mi-a dat kingul) VERIFICATI IP si lamuriti-va odata:| . Eu am primit KINGUL DE LA EL SI NU STIAM CE SA FAC CU EL ! .
Am verificat Ip. E ACELASI cu al lui SADBOY.. Subiect inchis!
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Neymar Dum Noi 25, 2012 8:09 am

Acelasi ca alu sadboy Smile))) ? Are you fucking kidding me ? =)) ..CE GM:))

Neymar

Sus In jos

Mesaj  Admin Dum Noi 25, 2012 8:16 am

Neymar a scris:Acelasi ca alu sadboy Smile))) ? Are you fucking kidding me ? =)) ..CE GM:))
Eu am aici Comenzile.., Nu am metinu de azi.. Ai alte obiectii pastreaza-le pentru tine! Nu vorbesti cu un copil de 10 ani! Vrei sa joci in continuare pe acest metin.. Bine.. daca nu iar Bine
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Va rog DE BAN Empty ..:)

Mesaj  gabi123a Dum Noi 25, 2012 8:40 am

Buei ! [GA]Onur , [GA]Bisc , [DIVA]Mary !!! SUNTETI PREA BUNI Smile) ... vedeti daca dati kinguri etc.. va dat acest pusti putine batai de cap Smile) !

gabi123a

Data de înscriere : 24/11/2012

Sus In jos

Mesaj  Admin Dum Noi 25, 2012 8:46 am

gabi123a a scris:Buei ! [GA]Onur , [GA]Bisc , [DIVA]Mary !!! SUNTETI PREA BUNI Smile) ... vedeti daca dati kinguri etc.. va dat acest pusti putine batai de cap Smile) !
Nu a dat nimeni king.. cu atat mai putin pe Ochi frumosi.. dar in fine. Asta e invatatura de minte sa nu mai las nici sa vada ceva ce se da prin donatie!
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Va rog DE BAN Empty !

Mesaj  gabi123a Dum Noi 25, 2012 8:53 am

poi stiu ca nu s'a dat pe ochi frumos , ci pt a vedea un anumit lucru... ! dar na .. vrei sa incerci .. cumpara'l si o sa vezi cum e !Smile)

gabi123a

Sus In jos

Mesaj  Admin Dum Noi 25, 2012 8:54 am

gabi123a a scris:poi stiu ca nu s'a dat pe ochi frumos , ci pt a vedea un anumit lucru... ! dar na .. vrei sa incerci .. cumpara'l si o sa vezi cum e !Smile)
Exact.. dar nah.. Am zis sa fim oameni.. Oricum a2a greseala nu v-a mai fi:)
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Neymar Lun Noi 26, 2012 3:55 am

aM si eu o nelamurire...M-am apucat iar de acest metin`.Si mi-ati dat din nou ban pe Rework Smile) .. Shi v-am intrebat daca ma reapuc pot sa joc.si ati zis ca da:)) si mi-ati dat ban :- LOL

Neymar

Sus In jos

Mesaj  gabi123a Lun Noi 26, 2012 5:00 am

Neymar a scris:aM si eu o nelamurire...M-am apucat iar de acest metin`.Si mi-ati dat din nou ban pe Rework Smile) .. Shi v-am intrebat daca ma reapuc pot sa joc.si ati zis ca da:)) si mi-ati dat ban :- LOL
.
.Frate ! eram langa tine cand l'ai intrebat pe [GA]Bisc ca , daca iti da ban daca te reapuci.. si nimeni nu ti'a raspuns !Very Happy

gabi123a

Sus In jos

Mesaj  Admin Lun Noi 26, 2012 6:42 am

Neymar a scris:aM si eu o nelamurire...M-am apucat iar de acest metin`.Si mi-ati dat din nou ban pe Rework Smile) .. Shi v-am intrebat daca ma reapuc pot sa joc.si ati zis ca da:)) si mi-ati dat ban :- LOL
Uite ca sa intelegi si tu de ce ai ban pe toate conturile
Va rog DE BAN 1125_111

Asta ca sa stii si tu.. Cand te dai drept cineva din Staff sa pedepseste cu ban pe TOATE conturile.
Si sa nu vii cu raspunsuri gen "Nu am fost eu", si alte chestii de astea. Ti-am zis nu merg astea pe acest server!
Va rog DE BAN Topic_11
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus